Giriş Yap

SMS

ÖZLEM ACAR - BİG TANITIM

Tanıtım ve promosyon sektöründe 10 seneyi aşkın birikim ve deneyimimizle siz değerli çözüm ortaklarımızın taleplerini doğru şekilde algılayıp en kısa sürede sonuçlandırıyoruz.  ‘’Sizin markanız bizim geleceğimiz’’ misyonuyla markanızın tanıtım projelerinde ürün ve hizmetlerimizle güzel geri dönüşler elde edeceğinizi düşünüyoruz.

Biz neden farklıyız?

  • Türkiye içindeki üretim kaynaklarını çok iyi biliyoruz ve siz değerli müşterilerimiz için en doğru üreticilerle çalışıyoruz.
  • İstenilen ürünleri doğru yer ve zamanda tedarik ediyoruz.
  • Projelerde kalite ve teslimat terminlerine sıkı sıkıya bağlıyız.Hızlı ve kaliteli teslimatın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz.
  • Logonuz bizim için çok önemli, bu nedenle her türlü baskı tekniğini projeye göre en uygun seçeneklerle sizle paylaşıyoruz.
  • Teslimat sonrası  geri dönüşlerinizi gelecek projelerin yapılandırılması için takip ediyoruz.

Bu farklılıklar ile beraber detaylı hizmet ve projeler için hep beraber beyin fırtınasına varız diyorsanız , istenilen yer ve zamanda her zaman görüşmek dileğiyle…Markanız bizim için değerlidir.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)

FOTOĞRAFÇILIK

  • Reklamcılık ile ilgili fotoğrafçılık faaliyetleri (reklam görselleri, broşür, gazete ilanı, katalog vb. için ticari ürünlerin, moda kıyafetlerinin, makinelerin, binaların, kişilerin, vb.nin fotoğraflarının çekilmesi)
Telefon : 0212 320 82 07
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1727
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2494036391
E-Posta : info@bigtanitim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2242 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.01.2021

Mesaj Gonder