Giriş Yap

SMS

ÇAPAR ENERJİ SİSTEMLERİ SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

ÇAPAR ENERJİ SİSTEMLERİ, Akü ve Enerji sektöründe yeni bir boyut katabilmek amacıyla, tüketicilerin ihtiyaçlarına doğru cevap verebilmek için İstanbul’da kurulmuştur. Çapar Enerji Sistemleri bu sektörde bir şirket olmasına rağmen saygınlığı ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında, tercih edilen markalar arasına hızla girmektedir.

Vizyonları gerçekleştirmenin en kolay yolu lider markayı kullanmaktır, Şirket olarak amacımız en iyi olanı, daha da iyileştirmek. Çapar Enerji Sistemleri kurduğu yenilikçi inovatif sistemler ile ürünlerinin dizaynını ve performansını sürekli olarak en üst düzeye getirme yönünde istikrarlı bir şekilde çalışmaktadır.

“ZINOVA” Akü markası ile kuru tip AGM, GEL, Deepcycle GEL, Motorsiklet ve Golf araçlar ve elektrikli bisiklet aküleri olarak pazara kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

“ZINOVA” markası ise; Kaliteyi, İnovasyonu ve hayatımızda sıkça kullandığımız çinko’yu temsil etmektedir. Markanın kapsamlı ürün yelpazesinde her amaca uygun doğru olan aküler bulunmaktadır. Marka kendisinin ve çalışanlarının enerjisini önümüzdeki yıllarda hızla göstereceğinin izlerini şimdiden iç ve dış piyasaya göstermektedir. Nitekim "Pozitif Başlayın, Pozitif Kalın” sloganı ile sadece ürünlerimizin başarılı özelliğini değil, markamıza olan güvenimizi ve aynı zamanda müşteri yaklaşımımıza karşı bir yaşam felsefesini ifade etmektedir.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)
Telefon : 0212 221 27 48
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 991
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1571567708
E-Posta : info@caparenerji.com
Diğer Dükkanlar
Blok : B
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 988
Giriş Katı : 8
Blok : B
Kat : 6
Dükkan No : 721
Giriş Katı : 6
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3168 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.10.2022

Mesaj Gonder