Giriş Yap

ER - SA ELEKTRİK ELEKTRONİK MALZEME PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ.(ERSA)

 

ER-SA ELEKTRİK firması 2004 yılında kurulmuş ve aynı yıl lehimleme sistemleri, havya, lehimleme istasyonları, rework sistemleri ve görsel teftiş sistemleri konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden olan  ERSA Gmbh (ALMANYA) firmasının Türkiye distribütörlüğünü almıştır.

2005 yılında Elektronik el aletleri konusunda BERNSTEIN GmbH (ALMANYA) ve elektronik üretim tezgahları ve anti statik malzeme saklama kutuları konusunda TRESTON GROUP( FİNLANDİYA ) firmalarının Türkiye distribütörlüklerini alarak büyümeye devam etmiştir.

2007 yılı ile birlikte bünyesine katmış olduğu AIDACOM (UZAK DOĞU) firması ile beraber, üreticilere yönelik her türlü ESD malzemeleri de ürün yelpazesine katarak istikrarlı büyümesini sürdürmüştür.

2009 yılında lehim ve sarf malzemeler konusunda alanında lider olan Almanya menşeli ELSOLD Gmbh (ALMANYA) firması ile anlaşılmış ve Türkiye distribütörlüğü alınmıştır.

2012 yılı içerisinde  PIERGIACOMI (İTALYA) firmasının distribütörlüğü alınarak el aletlerindeki ürün yelpazesi genişletilmiştir.

Satışı yapılan her ürünün gerekli yedek parçalarının stoklarda bulunması, tüm ürünlerin stoklardan karşılanması ve satış sonrası teknik destek verilmesi konularına gereken özen gösterilmektedir.

Teknik donanıma sahip satış grubumuz istenilen her ürünün satış öncesi tanıtımını yapmaktadır.

Ayrıca üniversite ve kurumsal müşterilere istenilen her türlü teknik seminer ve eğitim verilmektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı

AYDINLATMA

  • Avize, aplik ve diğer elektrikli aydınlatma armatürleri, sahne, fotoğraf veya sinema stüdyoları için projektörler ve spot ışıkları, elektrikli masa lambaları, çalışma lambaları, abajur vb. lambaların imalatı (süsleme için ışıklandırma setleri dahil)
Telefon : 90-212-2101026
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 697
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2191646476
E-Posta : info@ersaelektrik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4021 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 16.06.2021

Mesaj Gonder