Giriş Yap

SMS

EYKA AYDINLATMA ÜRÜNLERİ İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. A.Ş.

EYKA AYDINLATMA, 25 yıllık profesyonel iş deneyimi, tecrübe ve bilgi birikimine sahip kurucuları, üst düzey çözüm ortaklıkları, dinamik, deneyimli ve çözüm odaklı kadrosu, isteğe bağlı üretim organizasyonu ve bölgesel bayilikleri bulunan genç bir şirkettir.

Aydınlatmaya dayalı enerji ihtiyaçlarınızda çözüm ortağınız olan EYKA AYDINLATMA kendine özgü gücü, tamamen teknik uygulama tecrübesinden ve kurumsal yapılara göre özelleştirilmiş çözümleme ve geliştirme becerisinden kaynaklanmaktadır.

Yenilikçi özelliklere sahip ürünlerimiz aydınlatmaya dayalı tüm enerji tüketicisi sektörlere uygulanabilmektedir.

Kaliteli iş ve hizmet prensibini kendisine ilke edinmiş olan EYKA AYDINLATMA kurumlara özel aydınlatma çözümlemeleriyle mevcut aydınlatmalarınızdan daha da kaliteli aydınlatma seçenekleri sunmaktadır. EYKA AYDINLATMA hem kendi üretim tesislerinde ve kendi markasıyla kaliteli ve uygun maliyetli ürünler üretmekte,ve yine yüksek kalitede ürünler ithal etmektedir hem de yapmış olduğu yurtiçi ve yurtdışı stratejik çözüm ortaklıklarıyla her türlü aydınlatma taleplerine çözümler sunmaktadır.

EYKA AYDINLATMA,yenilikçi, çözüm odaklı ve yaratıcı bir üreticidir.

EYKA AYDINLATMA ürün geliştirme ve ticari iş deneyimleriyle müşteri memnuniyetini öncelik olarak belirlemiş ve müşterilerine sağladığı aydınlatmaya dayalı katma değerle müşterilerinin pazar gerekliliklerinde daha rekabetçi olmasını sağlamak için hizmet vermektedir.

EYKA AYDINLATMA misyonunu yaşanan ve iş üretilen mekanların kullanım amacına uygun, dekorasyonuyla uyumlu estetik,modern ,tasarruflu ve aynı zamanda uygun maliyetli çözümlemelerle müşteri memnuniyetini tam sağlamak olarak belirlemiştir. EYKA AYDINLATMA gerçekleştirdiği ve çözüm ortağı olduğu projelerle marka değerini arttırmak,kaliteli ürün, kaliteli tasarım,kaliteli hizmet üreterek toplam kalitede uluslar arası seviyenin de üstüne çıkmak, sektörde yurtiçi ve yurtdışı marka bilinirliğini en üst düzeye ulaştırma hedefindedir.

EYKA AYDINLATMA emek ve özveriyle hazırlanmış en son teknolojiye sahip ürünleri müşterileriyle yakın işbirliği içerisinde geliştirmekte olup ürünler sürekli olarak uzun ömür, kalite testlerine tabi tutulmaktadır. Böylece ürünlerin kalitesi ve ömürleri konusunda da tutarlıklık sergilenmektedir.Ayrıca 5 yıla kadar varan garanti süresine sahip ürünler üretebilmektedir.

EYKA AYDINLATMA müşterisine özel esnek, sorunsuz ve verimli çözümlemeler geliştirmektedir.

Sektörler

AYDINLATMA

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda aydınlatma teçhizatı perakende ticareti (lambalar, aydınlatma armatürleri, avize, abajur, ışıklı tabela, portatif elektrik lambaları vb.) (elektrik malzemeleri hariç)
Telefon : 90-212-4230422
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1492
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2572333785
E-Posta : info@eykaled.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3264 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder