Giriş Yap

SMS

BİLSARF BİLGİSAYAR SARF MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

Sadece İşimizi Yapıyoruz :  Yazıcı ve Baskı Uzmanıyız...

 

 *Goldofis Bilgisayar ve Yazılım Hizmetleri* adı altında 2008 yılında faaliyete başlayan firma 2009 yılından itibaren *Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd Şti. ünvanı ile tüm marka ve modellerde yazıcı sarf ürünleri alanında faaliyet göstermektedir.

Bilsarf tarafından ithalatı yapılan bir çok ürün Türkiye de ilk kez satışa sunulmuş olan inkjet ve lazer yazıcı kartuşları ile yazıcıya özel sarf ürünleridir. Bilsarf,  tüm inkjet ve laser ürünleri ile yazıcı şeritleri, baskı kağıt ve diğer materyalleri konusunda sektörde lider firma olmak üzere faaliyete başlamış ve bu amaca ulaşmada büyük mesafe kaydetmiştir. * KartuşMatik* ve *GoldOfis * Endura* markası ile www.kartus.web.tr www.kartusmatik.com.tr ve www.toner.web.tr internet adreslerinden satışı gerçekleştirilen ürünler %100 müşteri memnuniyeti esasına göre 2 yıl garantili olarak ve 30 günlük beğenilmeme durumunda iade garantisi imkanı ile satılmaktadır.

Satışı yapılan inkjet ev tipi ve plotter kartuş modellerinin hemen hemen tamamı oto-reset chipli olarak ve küçük bir kısmı da resetleyici ile birlikte müşterilere sunulmuştur. KartuşMatik kolay dolum kartuşlarında kullanılan mürekkepler yazıcı ve kartuş modeline özel olarak üretilmiş, renk gamı ve akışkanlığı ayarlanmış ve yazıcı baskı kafasında tıkanma yapmamak üzere tasarlanmıştır. Bilsarf, ürün portföyüne her geçen gün yeni bir ürün kategorisi katmakta ve sarf dünyasına yeni bir boyut kazandırmaktadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Toner kartuşu, delgi aleti, zımba makinesi, bant kesicisi, yazı tahtası (akıllı tahta dahil), kalemtıraş vb. büro alet ve donanımlarının imalatı

KAĞIT VE KIRTASİYE

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kırtasiye ürünlerinin perakende ticareti
Telefon : 90-212-3205080
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 975
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1576967523
E-Posta : info@bilsarf.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4234 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder