Giriş Yap

SMS

KOMEKS MAK.SAN.ve Tic. ltd.sti.

Plastik Hammadde Ticareti , ithalatı , distiribütörlügü
Hammadde Çeşitleri ; ABS Naturel , Siyah , Renkli ; SAN ; PBT ,PC ,PP , PPC , PE , PA 6 Naturel , Siyah ve compoundları , PA 6,6 Naturel , Siyah ve compoundları , EVA , Poliüretan ; Masterbatch , özel Masterbatchler

MUTFAK : sürahi , yayık , erzak kabı , saklama kabı

SANAYİ TOZ TUTMA FİLTRELERİ: Nomeks , metaaramid , polyester filtreler, süpürge torbaları

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Pnömatik ve diğer devamlı hareketli asansör, elavatör ve konveyörlerin imalatı

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Akışkan gücü ile çalışan ekipmanların ve bunların parçalarının imalatı (hidrolik ve pnömatik motorlar, hidrolik pompalar, hidrolik ve pnömatik valfler, hidrolik sistemler ve bunların parçaları)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Motorlu veya pnömatik el aletlerinin imalatı (zımparalama, taşlama, parlatma vb. elektrikli elle kullanılan aletler ile dairesel veya zincirli testere, matkap, çivileme aleti, perçin tabancası vb.)
  • Motorlu veya pnömatik (hava basınçlı) el aletlerinin onarımı (yuvarlak/vargel/zincir testere, matkap, pnömatik veya motorlu metal kesme makası, darbeli cıvata anahtarı vb.)
  • Kesici aletler ile el aletlerinin bakım ve onarımı (matbaa giyotini, şerit testere, el testeresi, çapa, orak vb. bileyleme ve çarkçılık dahil) (motorlu ve pnömatik olanlar hariç)

GÖZLÜKÇÜLÜK VE SAATÇİLİK

  • Bys. ölçme, test ve seyrüsefer amaçlı alet ve cihazların imalatı (hidrolik veya pnömatik otomatik ayar veya kontrol aletleri ile milometreler, pedometreler, stroboskoplar, monostatlar, kumpaslar, spektrometreler dahil)
Telefon : 90-212-2211995
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1728
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2095350241
E-Posta : info@komeksplastik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2509 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder