Giriş Yap

MAKSAN MAKİNA TİC.SAN.LTD.ŞTİ.

Maksan Makina; 35 seneyi aşkın süredir, basınçlı hava ile çalışan ekipmanlarla, Türkiye'nin üreticilerine optimum verimi sağlamayı amaçlamıştır. Dünya'nın önde gelen markalarını, teknolojileri ve uygulamaları bünyesinde toplayan Maksan Makina, gerekli teknik verileri, eğitimli ve tecrübeli elemanları ile değerlendirip, her tür aplikasyon için doğru ürünlerle üreticilerine hizmet vermeyi hedefler.

10'dan fazla distribütörlüğü, 5000'den fazla ürün çeşidi ile Pnömatik - Basınçlı hava konularında her türlü teknolojiyi müşterinin kullanımına sunabilme kabiliyetine sahiptir. Bir üreticinin ihtiyacı olabilecek tüm ana ve ara ekipmanları, (kompresörden taşıma sistemlerine ve tesisatına, aksesuarlarından hortuma çabuk bağlantı elemanlarına, havalı aletlerden aparatlarına, minimum hava tüketimiyle havanın yüksek oranda soğutulmasından ısıtılmasına), ürün gamında ve stoklarında bulundurarak, her gereksinimi olabilecek en kısa zamanda karşılamayı, tüm bu prosesler sırasında havanın maksimum verimlilikte üretilmesini ve kullanımını müşterilerine taahüt eder. 

Müşteri memnuniyeti Maksan Makina'nın en önemli ilkesi olup, kazanımı için ürün, servis ve tam teknik destek sağlar.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Merkezi ısıtma radyatörleri imalatı (elektrikli radyatörler hariç)
  • Hava veya vakum pompaları ile hava veya diğer gaz kompresörlerinin imalatı (el ve ayakla çalışan hava pompaları ile motorlu taşıtlar için olanlar hariç)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Kompresör ve parçalarının toptan ticareti (soğutma, hava ve diğer amaçlar için)
Telefon : 90-212-2104275
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 905
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1598566808
E-Posta : info@maksanmakina.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4120 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.11.2020

Mesaj Gonder