Giriş Yap

SMS

PHOENİX CONTACT ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ.

Phoenix Contact ismi mükemmel hizmetle eş anlamlıdır. Uzman danışmanlık hizmeti sağlayan satış temsilciliklerimiz için ihtiyaçlarınız her zaman önceliklidir. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçin.

Phoenix Contact genel merkezi

Phoenix Contact'ın genel merkezi Almanya'nın Kuzey Ren-Westphalia bölgesindeki Blomberg kasabasında yer alır. Buradan dünyanın her yeriyle iletişim kuruyoruz.
Phoenix Contact Grubu'na bağlı oniki şirket bulunur. Bu şirketlerin tümünün ortak hedefi aynıdır: elektrik mühendisliği alanında size en mükemmel çözümü sunmak.

Dünya çapında Phoenix Contact

Firmanın Almanya dışında dokuz üretim birimi vardır. Bunların yanı sıra 50'ye yakın bağlı ortaklı ve 30'dan fazla lokal temsilciye sahibiz. Bize güvenebilirsiniz: ihtiyaç duyduğunuz her yerde yanınızdayız.

Sektörler

TRAFİK MÜŞAVİRLİĞİ

  • Fikri mülkiyet haklarının ve benzer ürünlerin leasingi (patentli varlıklar, markalar, imtiyaz sözleşmeleri, vb. dahil, telif hakkı alınmış olan çalışmalar hariç)

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Diğer hukuki hizmet faaliyetleri (patent, telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet hakları, varlıkların tasviyesi vb. danışmanlık ve diğer yasal hizmetler)
  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer mesleki, bilimsel ve teknik faaliyetler (çevre danışmanlığı, güvenlik danışmanlığı, matematikçiler, istatistikçiler, agronomlar vb. tarafından verilen danışmanlık hizmetleri, patent aracılığı vb.)
  • Genel ekonomik, ticari ve işgücü ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri (genel ekonomi politikalarının oluşturulması, teşvik faaliyetleri, patent işleri, genel istihdam politikaları, meteoroloji işleri, istihdam vb.)
Telefon : 0216 481 03 00
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 9/18
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2124148723
E-Posta : info@phoenixcontact.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2720 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder