Giriş Yap

SMS

GELİŞİM YAZILIM ELEKTRONİK SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Yüksek güvenlik teknolojileri üretme ve geliştirme konusunda öncü olma yolunda ilerleyen T-SmartSystem, ülkemizin bu sektördeki açığını, kurduğu Ar-Ge grubu ile kapatmaya başlamanın gururunu yaşıyor. Genç, dinamik ve aktif kadrosu ile dikkat çeken; üretken, verimli, amaca yönelik ve güvenilir çalışma yöntemlerini ilke olarak benimsemiş; ilerici, rasyonel ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile beklentilere en iyi şekilde cevap vermeyi hedefleyen şirketimiz; koordineli, kademeli ve interaktif hareket sistemi ile, kaliteli ürün anlayışından ve ihtiyaçlar karşısında gerekli revizyonları gerçekleştirebilme cesaretinden taviz vermeyecek niteliklere sahiptir.

 

T-SmartSystem, iş ve yaşam mekânları için güvenlik teknolojileri tasarlar. Bu sistemleri kullanımı kolay yapı, modern ve estetik dış görünüş, yüksek başarı oranı ve test garantisi ile perçinleyipentegre çözüm alternatifleri ile müşterilerine, küçük ve orta ölçekli işyerlerine, büyük şirketlere sunar.

 

Şirketimiz, Ar-Ge takımının yoğun ve özverili çalışmaları sonucu hedeflenen sonuca ulaşmış, “Kartlı Geçiş Sistemi”, “Cepten İzleme”, insana duyarlı algılama sistemlerini, yüz tanıma sistemi, alışveriş sistemi, plaka tanıma sistemi, iris tanıma sistemi üretmeyi başarmıştır. Bu sayede, birey ve toplum hayatımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan güvenliğin ulaşılabilirliğini kolaylaştırmıştır. İthalatçı firmaların aksine, kendi Ar-Ge’sini kurmayı ve geliştirmeyi kendine görev edinen T-SmartSystem yüksek teknolojileri kendi ülkesine kazandırmayı amaçlamaktadır.

 

Üstlendiğimiz görev, sunduğumuz ürün ve hizmetleri araç olarak kullanarak, siz saygıdeğer şirketlerimizin çalışma, eylem ve kaynaklarını korumak ve şekillendirmeye devam etmektir. Hedefimiz, istikrarla devam eden çalışmalarımızla mükemmeli aramaktan vazgeçmemektir. Taşıdığımız misyonun yönlendirdiği yolda hedeflerimizden sapmadan doğru stratejiler geliştirerek vizyonlarımızın temelini atmaktayız. Bugünü güvenle yaşamanız, geleceğe güvenle yaklaşmanız için çalışmanın gururu ile…

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)
Telefon : 0212 220 85 38
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 126
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2251345043
E-Posta : info@t-smartsystem.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2876 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder