Giriş Yap

SMS

ÜNLÜ KABLO VE ELEKTRİK MALZEMELERİ

Enerji sektöründe uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübemiz ile 2013 yılında yolumuza  ÜNLÜ KABLO olarak siz saygı değer müşteri ve tedarikçilerimizin desteğini alarak hızlı ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

Ünlü Kablo konusunda uzmanlaşmış, dinamik ve profesyonel kadrosuyla müşteri odaklı düşünen, sürdürülebilir bir başarıyla pazar payını artırarak geniş ürün yelpazesine sahip sektörünün tercih edilen tedarikçi firması olmayı başarmıştır.

Amacımız ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunarak rakibiniz değil her zaman ulaşabileceğiniz bir partner olmak. ihtiyacınız olan kablo çeşitlerinin spesifik ürün gruplarını tek bir noktada en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile temin etmenin rahatlığını sizlere sağlamak

Yönetim Kurulu Başkanı

Hülya ÜNLÜ

 

DEĞERLERİMİZ

Müşteri Odaklılık, Güvenilirlik, İnovasyon, Dürüstlük, Kalite, İşbirliği ve Sosyal Sorumluluk…

VİZYONUMUZ

Dünya kablo sektörüne yön veren firmalar arasında yer alıp, geliştirdiği yenilikçi ürünler ve çözümler ile çağımızın teknolojik gelişmesine yardımcı olmak ve geleceğe bağlantımızı sağlamaktır.

MİSYONUMUZ

Türkiye’deki öncüsü olarak, müşterilerimize, yenilikçi, ileri teknoloji ve kaliteden ödün vermeyen ürünler ile hizmet etmek ve Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer almak.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik motoru, jeneratör ve transformatörlerin imalatı (aksam ve parçaları hariç)
Telefon : 0212 210 19 30
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 298
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2322442118
E-Posta : info@unlukablo.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4293 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder