Giriş Yap

SMS

SUN TEKNOLOJİ PAZ.SAN.TİC.İTH.İHR.LTD.ŞTİ. - SUNTECH

MISYONUMUZ

 En önemli misyonumuz doğa ve çevreye zarar vermeden yapı sektöründeki global gelişmelere katkıda bulunmaktır. Ülkemiz, bölgemiz ve dünya ekonomisine yarar sağlamak temel prensiplerimizdendir. Suntech’in değişmez ilkesi yeni ürünler ile faaliyet bölgelerinin gelişiminde önemli roller almak ve sürekli girişimci olmaktır.

VIZYONUMUZ

 Vizyonumuz kayıtsız şartsız hizmetlerimizle fark yaratmaktır. Faaliyet gösterdiği sektöründe ilk tercih edilen marka olmayı kendisine şiar edinen firmamız bu hedefinden asla geri durmayacaktır. Müşterilerimize ve yer aldığımız projelere yetkinliğimizle değer katmak vizyonumuzun en önemli parçasıdır.

HIZMETLERIMIZ

 2003 yılından beri her zaman sektöründe öncü olan Suntech, proje ve müşteri odaklı yapısal kablolama ve fiberoptik çözümleri ile yurtiçi ve yurtdışında hizmet vermektedir. Mesafe tanımayan hizmetlerimiz ve ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için bize info@suntech.com.tr’den ulaşabilirsiniz

2016 - ....

Günümüzde

13. yılında firmamız ilk günkü gibi heyecanını koruyan personeli ve 13 yılın getirdiği bilgi birikim ile sektöründe her zaman aranan firma olmayı ve müşterilerine değer katmayı sürdürmektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 0212 320 20 79
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 302
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2320642172
E-Posta : info@suntech.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
4280 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 15.03.2021

Mesaj Gonder