Giriş Yap

MEBS ELEKTRONİK GÜVENLİK VE BİLİŞİM SİSTEMİ

MEBS Elektronik Güvenlik ve Bilişim Sistemleri LTD.ŞTİ., 2002 yılından beri zayıf akım teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, uzman bir kadroya sahip, müşterilerine teknolojik çözümler üretmeyi kendisine ilke edinmiş elektronik güvenlik firmasıdır. 
Kuruluşundan bugüne sürekli gelişen ve düzenli olarak büyüyen firmamız yurtiçinde İstanbul Genel Müdürlüğü ve Kayseri Bölge Müdürlüğü olarak temsil edilmektedir. 
Firmamız; eğitim, sağlık, turizm tesisleri, mesken yapılar, fabrikalar, endüstriyel tesisler, iş merkezleri ve alış veriş merkezleri gibi sektörlerde referans projelere imza atmıştır. 
Firmamız, elektronik güvenlik sistemleri içinde; uygulama projeleri, proje danışmalığı, son kullanıcı müşterilerine ürün dağıtıcılığı ve uygulamacı kimliği ile hizmet ve destek vermektedir.

Sektörler

BİJUTERİ, OYUNCAK VE HEDİYELİK EŞYA

  • Elektronik oyun imalatı (elektronik damalar, satranç vb.) (televizyonla birlikte kullanılan video oyun konsolları hariç)

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)
Telefon : 222 19 98
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 196
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2017952827
E-Posta : mebs@ttmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2697 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder