Giriş Yap

SMS

ASOS ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD.ŞTİ.

Asos Elektronik, 2004 yılında Proje ve Taahhüt alanlarında 25m2 yönetim ofisiyle ticari faaliyetlerine başlamıştır. 2004 yılından bu yana büyüyen ekibiyle şu anda 250m2 yönetim ofisi ve 1000m2 depolama alanıyla  hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Tesislerin elektrik, mekanik tesisatlarının projelendirilmesi  ve anahtar teslimi taahhüt işleri için kurulan tecrübeli ekibi elektrik taahhüt işleri ile dijital ortamda projelendirdiği tesisatlarda %30’a varan kablolama ve enerji tasarrufu imkânı sunmaktadır.

 

Asos Elektronik 2009 yılında Akıllı Otomasyon sistemlerinde dünya lideri olan Control4’un İstanbul Bayisi olmuştur. Control4 çözümleri için oluşturulan uzman ekip otomasyon için talep edilen mekânın keşfini, projelendirilmesini, satış ve satış sonrası hizmetlerini müşteri odaklı anlayışıyla sürdürmektedir.

 

Asos Elektronik 2012 yılında Pearl Led ürünlerini Üçgen Led markası ile Türkiye pazarına ithal etmeye başlamıştır. Üçgen Led Perpa’da özel sergileme alanında, geniş ürün yelpazesi kaliteli ve ekonomik aydınlatma çözümleri sunmayı amaçlamaktadır.

 

Asos Elektronik ekonomik çözümlerle kaliteden ödün vermeksizin; satış sonrasında servis, bakım ve sistem geliştirme hizmetleri ile de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı hedeflemektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ve elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların parçalarının imalatı (kumanda panosu için tablo, konsol, kabin vb. diğer mesnetler dahil, elektrik düğmesi, fişi ve prizi hariç)
Telefon : 0212 320 09 01 - 02
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 172
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2098050152
E-Posta : murat@asostech.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3504 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder