Giriş Yap

SMS

PROTEL ELEKTRONİK ÜRÜNLER PAZ.TİC.LTD.ŞTİ

PROTEL, 1988 yılında kuruldu. Türkiye’nin önde gelen haberleşme elektroniği test & ölçüm cihazları, DVB ve IP sistem bileşenleri distribütörüyüz. RF, DVB, Fiber-Optik iletişim, Video-over-IP teknolojileri ile ilgili uygulamalar da firmamızın uzmanlık alanlarıdır.

Şirketimiz, var olan faaliyet alanları ile ilgili ürün ve hizmet sağlamaya devam etmekte, yenilik ve gelişmelere uyum sağlamakta, öncülük etmektedir.

Bunun en güzel örneği olarak, şirketimiz 2010 yılından itibaren TÜBİTAK AR-GE desteğiyle lokal IPTV sistemleri için ara-yazılım (middleware) ve IPTV alıcısı (STB) geliştirmeye başlamıştır. Alıcıların donanım ve yazılımı, sunucuların IPTV ara-yazılımı tamamen kendi bünyemizde  tasarlanmakta ve geliştirilmektedir. Şirketimiz Türkiye’de yeni bir oluşum olan IPTV için, uygun performanslı ve ekonomik sistemleri barındıran alternatif çözümler üretmektedir.

Amacımız, ilerlediğimiz yolda devamlılığı sağlamak, aynı çizgide farklı alternatiflerle var olmaktır.  Zamanın getirdiği yenilikleri, yine zamandan kazanmış olduğumuz tecrübelerimizle birleştirerek yola devam etmektir.

 

Faaliyet konularımız

Test ve Ölçüm Cihazları: Narda, Promax, Radiasun, Leader, Texio (eski Kenwood),Levear (eski Panasonic), Meguro, ShibaSoku, Iwatsu ve PACIFIC ürünlerinin distribütörlüğü. Goot lehim havyaları ve lehimleme sistemleri Türkiye temsilciliği.

Kablo: Belden koaksiyal, fiber optik, audio/video, endüstriyel otomasyon, data iletişim ve telekomünikasyon kablolarının Türkiye genel distribütörü sıfatıyla tüm Türkiye'de muhtelif dağıtım kanalları üzerinden satışı. Telegärtner, PACIFIC, PROTELFIBER kablo, pasif uç birim ürünleri, ara kablo ve konnektörler.

Sayısal Yayıncılık (DVB): Dektec ASI/SPI PCI-kartları ve USB üniteleri, Dektec QPSK, QAM ve DVB-T modülatörleri, DVB sistem ürünleri; Promax, Blankom, Hilkom, Televesmodülatör, demodülatör ve sistem ürünleri satışı ve teknik hizmetleri.

IPTV: IRENIS, NetUP, Hilkom, Blankom IPTV sistemleri; Dektec, Visionary Solutions, MiniCASTER, Sumavision IPTV ürünleri.

Kablo TV: Blankom ve Hilkom kablo-tv yayın merkezi ve HFC dağıtım ürünleri; Belden kablo; Telegärtner ve PACIFIC konnektör, bölücü, ayırıcı ve prizden oluşan pasif komponentlerin taahhüt firmalarına ve operatörlere satışı.

Fiber Optik: Fiber optik kablo üzerinden geniş bantlı TV ve video görüntüsü aktarımı için, montaj ve mühendislik hizmetleri dahil komple çözümler. Telegärtner ve PROTELFIBER pasif f.o. komponentlerinin distribütörlüğü.

Ortak Uydu-TV: Blankom, Hilkom, Televes, PACIFIC yayın merkezi, multiswitch (uydu anahtarı) ve pasif şebeke tesisat malzemelerinin taahhüt firmalarına satışı.

Tescilli markalarımız: PACIFIC, IRENISPROTELFIBER

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı
  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
Telefon : 90-212-2218060
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 27
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1810059756
E-Posta : protel@protelturkey.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4177 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 19.03.2021

Mesaj Gonder