Giriş Yap

SMS

RAN MÜH. DAN. ELEK. GÜV. SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Kurulduğu 2000 yılından bu yana 1600‘den fazla projeye imza atan ve tüm Türkiye‘de elektronik güvenlik sistemleri konusunda taahhüt firması olarak hizmet veren RAN Mühendislik ve Güvenlik Sistemleri olarak bizler; profesyonel çalışma disiplinimize güven duyarak bizlerle uzun yıllar boyunca ticaret ve hizmet ilişkisinde bulunan ve bizi günümüzde adından saygı ile anılan şirketler arasına yerleştiren tüm firmalara ve çözüm ortaklarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye‘nin dört bir yanında her alanda faaliyet gösteren özel ve kamu kuruluşlarına sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesini her geçen gün daha da arttırmak için çok çalışıyoruz. Ayrıca, hizmet porföyümüzdeki ürün ve cihazların daha güçlü, daha teknolojik ve daha çevreci olması için deneyimli ve uzman ekibimiz ile AR-GE çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu arada hizmetlerimizin bir kısmını inceleyebilmeniz için bu kataloğu sizler için hazırladık. Elektronik güvenlik sistemleri ihtiyaçlarınıza sayısız çeşitlilikte çözüm içeren hizmet portföyümüz hakkında daha kapsamlı bir görüşme yapmak için sizleri bekliyoruz.

Sektörler

TELEKOMÜNİKASYON

  • Hırsız ve yangın alarm sistemleri ve kapı konuşma sistemlerinin (diyafon) (görüntülü olanlar dahil) imalatı (motorlu kara taşıtları için alarm sistemleri hariç)
  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 0212 320 41 80
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 166
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2118149489
E-Posta : ranguvenlik@ranguvenlik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2948 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder