Giriş Yap

SEMTA ELEKTRİK İNŞ. SAN. VE TAAHHÜT TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamızın söktör içindeki uzmanlık alanları: Konut Elektriği, Otomasyon ve Bilişim teknolojileridir. Katma değeri yüksek olan bu alanlarda her türlü kuvvetli ve zayıf akım alt yapı işlemlerini gerçekleştirmektir. Argeye verdiğimiz önemin bir kanıtı olarak İstanbul Teknokentteki Arge Merkezimizle gurur duyuyoruz. 

Teknik personel niteliğini her zaman yüksek tutmayı vizyon edinerek, çalışmayı her şeyin üstünde tutan firmamız her alanda kalitesini kanıtlamıştır.Her yaptığı işi kendi işi gibi gören ,yaptığı işin sonuna kadar arkasında olan anlayışını hiçbir zaman terk etmemektedir. 

1972 yılında EMTA olarak faaliyete başladığımız elektrik ve taahhüt sektöründe kazandığımız tecrübeyle 2013 yılında da taahhüt işlerimizi başarıyla sürdürmekteyiz. Tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda çok önemli projelere imza atmış bulunmaktadır. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi kalite ile birleştirerek sektördeki saygın yerimizi sağlamlaştırmış bulunmaktayız. 

Semta Elektrik İnşaat Sanayi Taahhüt Ticaret Limited Sirketi 50 kisilik uzman kadrosu ve 250'ye kadar çıkabilen teknik kadrosuyla tüm ayrıntıları ile planlanmış projelere imza atmış, sürekli gelişen teknolojideki yenilikleri her ölçekteki uygulamalarda dikkate alarak hareket etmektedir. 

Firmamız sektöründe gerek işveren, gerekse diger kurumlarla uyum ve koordinasyon sağlaması ile tanınmış olup başarısını ekip çalışmasına ve samimiyete verdiği öneme borçludur. 

Semta Limited mesleki sorumluluk ve görevlerini yerine getirerek güvenilir mühendislik hizmeti vermeyi, siz değerli işortaklarına taahhüt etmektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ve elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların parçalarının imalatı (kumanda panosu için tablo, konsol, kabin vb. diğer mesnetler dahil, elektrik düğmesi, fişi ve prizi hariç)
Telefon : 0212 210 96 93
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 187
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2047951823
E-Posta : semta@semta.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2493 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.11.2020

Mesaj Gonder