Giriş Yap

FİBERKOM İLETİŞİM BİLGİSAYAR VE ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Firmamız 2009 yılında kurulmuş olup, Okmeydanı Perpa Ticaret  Merkezinde hizmet vermektedir. Yapısal kablolamada kullanılan FİBER ve BAKIR ürünlerinin yanı sıra GSM montaj ürünlerininde ithalatını ve toptan satışını yapmaktadır.

Sektörler

PERAKENDE TİCARET

  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar))

TEKNİK HIRDAVAT

  • Hırdavatçı (nalburiye) eşyalarının ve el aletlerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri perakende ticareti (çivi, vida, kilit, menteşe, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, perçin, vb.) (tarım ve bahçecilik el aletleri dahil)
Telefon : (0212) 320 41 00
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1376
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2611032497
E-Posta : info@fiberkom.net
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3449 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 31.03.2021

Mesaj Gonder