Giriş Yap

SMS

İBAR ELEKTRİK TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Elektrik sektöründe 25 yıllık tecrübe ile beraber 2004 yılında ilk şirketimizi kurarak Alçak Gerilim Panoları konusunda Türk ve yabancı yatırımcı, sanayici ve iş adamlarına hizmet vermeye başlamıştır. Bu konuda gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında önemli ve stratejik projeler başarıyla tamamlanmış ve AG Dağıtım Panoları sorunsuz ve tam olarak projelerine teslim edilmiştir. 

Velinimetimiz olan müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını dikkatlice dinleyip, tespit ettikten sonra tecrübe ve mühendisliğimizi de katarak kendilerine optimum fayda-maliyet çalışması ile çözümler üretmekteyiz. Bu çalışma yöntemiyle projelere artı bir değer katmaktayız. 

İBAR Elektrik AG Panoları konusunda Ana Dağıtım Panoları, Tali Dağıtım Panoları, Kat Panoları, MCC Panoları, Jeneratör Transfer Panoları, Otomasyon Panoları, DDC Panoları ve Daire Panoları gibi tüm pano çeşitlerini kapsayan ürün yelpazesiyle hizmet vermekte olup en son teknolojik ürünler, kalite ve standartlardan asla ödün vermeyen bir çalışma anlayışına sahiptir. İBAR Elektrik ABB Pano Partneri olarak tip testli panolar imal etmektedir. 

İBAR Elektrik IEC 61439-1 Uluslararası kalite standartlarını en üst seviyede uygulayarak AG Panolarını oluşturan her bir komponentin en iyi kalitede olmasına; ayrıca ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin çalışanlarımızın kalitesiyle başladığına inanmaktadır. Bu sebeple en iyi personeli ve yetişkin insan gücünü istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak, verimliliklerini arttırmak, gelişmelerine imkân tanımak, işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı oluşturmak için azami gayret göstermektedir. 

AG Panolarını mühendislik hizmetleri ve kalite anlayışına göre en üstün kalitede üretmek, ürettikten sonrada ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak öncelikli görevlerimizdendir. Kurulduğumuz günden beri ilk projenin ilk panosundan başlayıp tamamlamış olduğumuz onlarca projede kullanılmakta olan panolarımızın bu günde sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması bize gelecek için umut vermektedir. 

AG Panoları imalatı konusunda daima en iyi olabilmek vazgeçilmez hedefimizdir. Çeşitli uluslararası markaların Türkiye distribütörlüğünü de başarıyla yapmış olan firmamızın temel düsturu müşteri memnuniyetini en üst seviyeye getirip ve o seviyede muhafaza etmektir. 

İBAR Elektrik çalışanlarıyla birlikte; sağlıklı gelişmeyi, uluslararası kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlamakta ayrıca güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedeflemektedir. 

Müşterilerimize kesintisiz ve sürekli hizmet sunmak amacımızdır. 

AG pano sistemlerini teslim etmiş olduğumuz projelerimizden bazıları çeşitli ulusal ve uluslararası ödüllere layık görülmeleri firmamız için ayrıca bir gurur kaynağı olmaktadır. 

Yönetim olarak yukarıda zikrettiğimiz kalite, standart ve devamlılığı yakalayabilmek için sermayenin hakkı olan karı hissedarlarına sağlamak, çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak, gerekli kaynakları oluşturmak ve savurganlığa ödün vermeden tüm bu kaynakların akılcı kullanımını sağlamak ana ilkelerimizdendir.

Sektörler

PERAKENDE TİCARET

  • Bakkal ve marketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret)
  • Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret)
  • Bys. belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret (tanzim satış ve gıda tüketim kooperatifleri dahil)
  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar))
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ev hayvanları ile bunların mama ve gıdalarının perakende ticareti (süs balıkları, köpek, kuş, hamster, kablumbağa vb., akvaryum, kafes ve kedi ve köpekler için tasmalar vb. dahil)

TOPTAN GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

  • Gıda tuzu imalatı
  • Hastalar için veya diyet amaçlı hazırlanan homojenize gıda müstahzarlarının imalatı (glüten içermeyen gıda maddeleri, sodyum içermeyen tuzlar vb. gıdalar)
  • Başka yerde sınıflandırılmamış çeşitli gıda ürünleri imalatı (çabuk bozulan hazır gıdalar, peynir fondüleri, şeker şurupları vb. dahil)
  • Jelatin ve süt albüminlerinin imalatı (yanlızca gıda endüstrisinde kullanılanlar)
  • Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç)
  • Gıda tuzu (sofra tuzu) toptan ticareti
  • Hazır homojenize gıda ile diyetetik gıda ürünleri toptan ticareti (bebek maması, diyet gıdaları, sporcu gıdaları vb.)
  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin toptan ticareti (doğal bal, malt, hazır yemek, sirke vb.)
  • Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda dondurulmuş gıda toptan ticareti
  • Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda (dondurulmamış), içecek ve tütün toptan ticareti
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda homojenize gıda müstahzarları ve diyetetik ürünlerin perakende ticareti (glüten içermeyen gıda maddeleri, sodyum içermeyen tuzlar vb. ile besin yönünden zenginleştirilmiş sporcu gıdaları vb.)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti (hazır yemek, gıda tuzu, sos, maya, çorba, pekmez, reçel, fındık ezmesi, makarna, bal, ev hayvanı yemleri vb.)

EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER

  • Un, nişasta, makarna, şehriye vb. ürünler ile hazır gıdaların (et/sebze suları, hazır çorbalar vb.) toptan ticareti (ekmek mayası, kuru maya vb. dahil)

HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERİ

  • Şerbetli diğer yenilebilen buzlu gıdaların imalatı
  • Ev hayvanları için hazır gıda imalatı (kedi ve köpek mamaları, kuş ve balık yemleri vb.)

TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMETLERİ

  • Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)
  • Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)
  • Kara yolu ile uluslararası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Gıda konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (veteriner denetimi de dahil olmak üzere gıda hijyeni alanında teknik test faaliyetleri)

İPLİK VE ELYAF ÜRÜNLERİ

  • Başka yerde sınıflandırılmamış ara ürün (tarım hariç) toptan ticareti (korindon, lastik kord bezi, teknik kullanım amaçlı tekstil ürünleri (hortum, konveyör bandı, elek bezi), plastik veya kauçuk levha ve boru, sanayi elması, gıda dışı buz, vb.)

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Gıda ve içeceklerin endüstriyel olarak hazırlanması veya imalatı için bys. makinelerin imalatı (ekmek, bisküvi, makarna, şekerleme, çikolata, şeker, et, meyve, sebze, sıvı ve katı yağlar vb.nin hazırlanması veya imalatı için sanayi makineleri)
  • Gıda, içecek ve tütün işleme için sanayi makinelerinin ve ekipmanlarının kurulum hizmetleri

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Gıda, içecek ve tütün işleme makinelerinin bakım ve onarımı
  • Gıda, içecek ve tütün sanayisinde kullanılan makineler ile parçalarının toptan ticareti (şişe vb. kapları temizleme ve doldurma makineleri, süt ürünleri makineleri, içecek ve tütün işleme makineleri, tarımsal ürün kurutucuları vb.)

KİMYEVİ MADDE

  • Jelatin ve jelatin türevleri ile süt albüminlerinin imalatı (gıda endüstrisinde kullanılan jelatinler ve süt albüminleri hariç)

KARGO, POSTA VE DEPOLAMA

  • Frigorifik depolama ve antrepoculuk faaliyetleri (bozulabilir gıda ürünleri dahil dondurulmuş veya soğutulmuş mallar için depolama)
  • Gıda, mobilya vb. satın alınan şeylere ilişkin evlere dağıtım faaliyetleri (şehir içi yük taşımacılığı ve evden eve nakliyat vb. hariç)

HUBUBAT, BAKLİYAT, KURUYEMİŞ VE KURU MEYVE

  • Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla diğer gıda ürünleri perakende ticareti (bal, un, tahıl, pirinç, bakliyat, vb. dahil, seyyar satıcılar hariç)
Telefon : 320 39 39
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 1979
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2410639179
E-Posta : info@ibarelektrik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3146 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder