Giriş Yap

SMS

PROTEC ELEKTRİK VE AYDINLATMA EKİP SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ

Protec Elektrik ve Aydınlatma  20 yıllık piyasa tecrübesinden sonra 2014 yılında Perpa'da kurulmuştur. Her türlü Aydınlatma ve Elektrik Komponentleri konusunda müşterilerine tedarik hizmeti vermektedir. Satışı yapılan ana ürünler arasında Led, Led Sürücü, Led Modül , Optik, Lens, Reflektör,  Soğutucu, Balast, Ampul, Duy, Ateşleyici, Konnektör ve Aydınlatma Kontrol Sistemleri bulunmaktadır.  Müşterilerine yurtdışından tedarik etmek istediği tüm elektrik ve aydınlatma komponentleri ithalatı konusunda sahip olduğu geniş network ağıyla destek vermektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu (yollar, vb. için elektrikli sinyalizasyon ekipmanları hariç))
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)

AYDINLATMA

  • Aydınlatma ekipmanlarının toptan ticareti (avize, abajur, vb.)
Telefon : 0212 210 12 35
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1435
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2591233156
E-Posta : info@protecelektrik.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3881 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.04.2022

Mesaj Gonder