Giriş Yap

SMS

SERSA BÜRO VE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

1991 yılında kurulmuş olan şirketimiz, kurulduğu günden bu güne kadar kesintisiz hizmet vermekte olup, geçen bu süre zarfında teknolojinin gelişimine paralel olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Türkiye'de faaliyet göstermekte olan tüm markaların bayisi olmakla beraber, aynı zamanda kaliteli ve hızlı servis anlayışıyla da hizmet verdiği firmalara oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 

Ayrıca, Hp Türkiye tarafından belli kriterleri yerine getirebilen firmalara verilen "Hp Preferred Parter" ünvanını yaklaşık 15 yıldır koruyarak, bu alanda sadık bir partner olmuş, bu işbirliğinden yaralanarak tüketicilere uygun fiyat ve hizmetleri en iyi şekilde yansıtabilmeyi başarmıştır. .

Kurulduğu günden bugüne kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinen şirketimiz, her zaman hizmet verdiği firmaların yanında olmuş, istekleri doğrultusunda maksimum memnuniyeti sağlamaya çalışmıştır.

1991 yılında başlayan ve bugünde devam eden kaliteli ve zamanında ürün teslim anlayışımızı kesintisiz olarak sürdürebilmek adına çağın gerektirdiği tüm değişimlere ayak uydurarak bulunduğu çizgiyi koruyacak, hizmet verdiği alanlarda müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu kaliteli hizmetleri sunmaya devam edecektir.

Saygılarımızla

Sektörler

Telefon : +90 212 222 75 05
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1568
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2547134623
E-Posta : info@sersa.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2061 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder