Giriş Yap

SMS

TORPİL DENİZ İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Şirketimiz 1960 yılında TAHİR TORPİL şahıs firması olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinde nehir, dere köprüleri, temel kazıkları çakımı, denizde iskele, rıhtım, dolfin, su altı deşarj kazıkları çakımı, deniz yapıları, gemi inşa kazıkları, inşaat ve taahhüt işlerinde müteahhitlik, taşeronluk hizmetleri vermeye başlamıştır. Bu hizmetlerin çoğu özel , resmi müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri olarak 04.11.1988 tarihine kadar devam etmiştir.

 

Bu tarihten itibaren çalışmalar yine Tahir Torpil'in kurucusu ve ortağı bulunduğu Hasan Torpil, Hüseyin Torpil, Recep Torpil, ortaklığı ile aile şirketi olarak kurulan şimdiki TORPİL DENİZ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adı altında devam etmektedir.

Şirketimiz faaliyetlerini, çalışma sahalarını, iş imkanlarını, ekip ve ekipmanlarını, teknolojinin gereklerini kullanarak her geçen gün geliştirerek Resmi ve Özel işlerde müteahhitlik, taşeronluk, hizmetlerini Yurt içi ve Yurt dışında sürdürmektedir.

Bizler ve şirketimiz çalışanları engin tecrübe ve bilgi birikimlerimiz ile sizlere hizmetler vermekten mutluluk duyacağız.

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Yakıt ve enerji ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri (enerji bakanlığı, vb.)

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)

ALTYAPI İNŞAATI

  • Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.)

MEKANİK TESİSAT VE DOĞALGAZ TESİSATI

  • Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin tesisatı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörlerin bakım, onarım ve kurulumu ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin kurulumu dahil)

ENERJİ

  • Elektrik enerjisi üretimi
  • Elektrik enerjisinin dağıtımı (üretim kaynağından veya iletim sisteminden son kullanıcıya iletim sistemiyle taşınan elektrik enerjisi dağıtım sisteminin işletilmesi)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik enerjisinin iletimi (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)
  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu

DOĞAL VE İŞLENMİŞ KATI YAKIT

  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer ağaç ürünleri ile enerji için yakıt kütükleri ve peletlerinin imalatı (karbonlaştırılmamış olanlar)
Telefon : (0212) 221 60 05
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 2560
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 1817559501
E-Posta : info@torpildenizinsaat.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3660 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder