Giriş Yap

SMS

İST Teknoloji Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri İnşaat San.Tic.Ltd.Şti

İST TEKNOLOJİ Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri Ltd.Ştikurulduğu günden bu yana BİLİŞİM , TEKNOLOJİ , ELEKTRİK ve ELEKTRONİK olarak güvenlik sektörünü bir çatı altında toplamıştır.Firma kurucularının mesleki yaşam ve faaliyetleri 90’lı yılların başında çeşitli BİLGİSAYAR ve GÜVENLİK SİSTEMLERİ işletmelerinde çalışarak başlamıştır.

Yaklaşık 15 yıllık bilgi birikiminden sonra şirketleşmeye gidilmiştir. Geçmişi uzun yıllara dayanan geniş bilgi ve tecrübesiyle; yetişmiş, genç, dinamik, hızlı satış, yönetim ve teknik ekibiyle Bilişim Teknoloji ve Elektronik Güvenlik sektörlere günümüz teknolojisine uygun hizmet vermektedir. Her ayrı birim için özel olarak hazırlanmış hizmet programlarıyla müşteriler için tek performans ölçüsü olması gereken üstün kaliteyi, en elverişli maliyet ve profesyonel ürün ve elemanlar ile yerine getirmektedir.

İşlerin yürütülmesi sırasında bir çözüm ortağı olarak benimsediği işverene, hizmetin daha etkin ve ekonomik olarak yürütülebilmesi için her türlü yapıcı ve olumlu önerileri ve danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır.

 

İST TEKNOLOJİ Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti projenin veya konseptin analizi ve başladığı çalışmalarını araştırma, eskiz, etüt ve çeşitli tasarımlarla devam ettirip, tüm detayları en küçük ayrıntısına kadar çözerek sonuçlandırır. Bu hizmetlerde amaçlanan; yalnızca özgün bir satışı gerçekleştirmek değil, aynı zamanda işverenin yatırımının optimizasyonunu sağlamak üzere doğru teknolojiye sahip ürünlerin seçimi ile daha güvenli metotları ve detay çözümleri geliştirmektir.

Kullanıcı memnuniyetini en üst düzeyde tutarak doğru teknolojiler ile talep karşılığında anahtar teslimi projeler sunmaktadır.Bulundukları pozisyonlarda eğitimli ve tecrübeleri doğrultusunda uzmanlaşmış ekibimiz teknik servisinden müşteri hizmetlerine, satış ekibinden yönetim kadrosuna kadar sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Misyonumuz Yaşam alanınızı, sizi ve çevrenizdekileri korurken sektöre ışık tutan markalardan biri olmaya büyüyerek devam etmek ve her zaman “ Hayatın Teknolojiyle Buluştuğu Yerde Olmak “ Sorun ve Sorularınıza Çözüm Üretmek…….

Vizyonumuz Sürekli değişen ve gelişen teknoloji içerisinde yenilikçi ve güveni esas alan bakış açımızla yola devam edip, sektörümüzün yeniliklerini takip ederek bunları güvenlik teknolojilerine uygulanabilir alternatifler haline getirirken daima güvende olmanızı ve bu güven duygusunu sonuna dek hissetmenizi sağlamaktır.

Sektörler

Telefon : 0212 220 54 48
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 5
Dükkan No : 381
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2294543042
E-Posta : recep@istteknoloji.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2638 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.01.2015

Mesaj Gonder