Giriş Yap

SMS

SAFTAŞ KES.TAK.VE MAL. TİC. LTD.ŞTİ

Şirketimiz Kesici Takımlar konusunda uzman bir kuruluş olup kesici takımları en son teknoloji ile ülkeye getiren 60 yılı büyük hizmetler vererek bu günlere gelmiş bir firmadır. Zamanla piyasadaki kalıp parlatma ve lebleme konusundaki boşluğu farkederek bu konu üzerine eğilmiş dünyada önde gelen firmalarla (Kemet, Diprofil gibi) temasa geçip aynı ciddiyetle ve kararlılıkla bu konunun Türkiye'de tanınmasına öncülük etmiştir. Parlatma ve lebleme konusunda gerek makina gerekse malzeme yönünden kaliteli ve güvenilir bir firma olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bünyemizde bulunan ekiple parlatma ve lebleme konusunda Türkiye'de en son teknolojik işlemlerle sizlere hizmet vermek için varız. Bu konuda her bakımdan kendimize güvendiğimizi siz saygıdeğer müşterilerimizin daima yanında olduğumuzu bildirir. Saygılar Sunarız...

SAFTAŞ LTD ŞTİ.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Kesici aletler ile el aletlerinin bakım ve onarımı (matbaa giyotini, şerit testere, el testeresi, çapa, orak vb. bileyleme ve çarkçılık dahil) (motorlu ve pnömatik olanlar hariç)
Telefon : 2122101542
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 971
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1578167486
E-Posta : info@saftasltd.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3394 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder