Giriş Yap

SMS

YAKENS GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

Tüm ürünlerimize www.yakensdepo.com adresimden ulaşabilirsiniz.  Firmamız, elektrik enerjisi üretiminde kullanılan malzemeleri temin eder ve kurulumunu gerçekleştirir. Enerji sektöründe Solar enerji ve Rüzgar enerjisi üzerine çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalar en ufak sistemlerden en büyük sistemlere kadar ulaşabilmektedir. Bunun yanında perakende ve toptan satışımız vardır. Firmamız Perpa Ticaret Mekezi içerisinde 07.07.2017 tarihinde hizmete açılmıştır.


Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)

ENERJİ

  • Elektrik enerjisi üretimi
  • Elektrik enerjisinin dağıtımı (üretim kaynağından veya iletim sisteminden son kullanıcıya iletim sistemiyle taşınan elektrik enerjisi dağıtım sisteminin işletilmesi)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
  • Rüzgar türbinleri, kondansatörler, elektrik yalıtkanları (izolatör), AC/AD/DC motorlar, jeneratörler, yalıtılmış bobin telleri vb. elektrikli makine, cihaz ve aletlerin toptan ticareti
Telefon : 05077960887
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1050
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2719628873
E-Posta : info@yakensenerji.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3697 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.08.2022

Mesaj Gonder