Giriş Yap

SMS

Nasa Hava Arıtma Teknolojileri Mühendislik San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

İç hava kalitesini iyileştirme teknolojisinde uzmanız. Havadaki patojenleri, küfü ve diğer alerjenleri azaltmak için, Ultraviyole ışığın gücünden ve sistemlerinden yararlanarak, ticari, kurumsal ve kamu sektörlerindeki binaların iç hava kalitesini ve HVAC cihazlarının verimliliğini optimize etmek için, tasarlanmış ekipmanları ithal ediyor, satıyor ve kuruyoruz. ayrıca iklimlendirme sektöründe e ticaret faaliyetimiz vardır, her türlü HVAC cihazlarının ve ev tipi aspiratörlerinin satışını yapmaktayız.

Sektörler

MEKANİK TESİSAT VE DOĞALGAZ TESİSATI

  • Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin tesisatı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörlerin bakım, onarım ve kurulumu ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin kurulumu dahil)

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

  • Ev tipi buzdolabı, dondurucu, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi, bulaşık makinesi, vantilatör, aspiratör, fan, aspiratörlü davlumbaz, fırın, ocak, mikrodalga fırın, elektrikli pişirme sacı vb. imalatı
  • Evde kullanılan elektrikli cihazların onarımı (buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, oda kliması, elektrikli küçük ev aletleri, vb.)
Telefon : 2122107034
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1666
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2116049558
E-Posta : nasa@nasamuhendislik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2726 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 04.07.2022

Mesaj Gonder