Giriş Yap

SMS

ENDER KABLO BİLİŞİM TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ

Ender Bilişim, Perpa Ticaret Merkezi'nde alanında uzman kişilerle bilişim sektöründe hizmet vermektedir. Özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarıyla amacımız, değerli müşterilerimizi rekabet ortamında teknolojik alanda her zaman bir adım önde tutmaktır.

Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun maliyet ve zamanda cevap verebilecek projelere imza atmaktayız. Doğru iş, doğru ekip ve doğru kuruluş.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Diğer projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (telekomünikasyon ve yayıncılık projeleri, doğalgaz ve buhar dağıtım projeleri ve diğerleri ile inşaat projelerinin yönetimi dahil))

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı

TELEKOMÜNİKASYON

  • Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti (elektronik valfler, tüpler, yarı iletken cihazlar, mikroçipler, entegre devreler, baskılı devreler, vb.) (seyrüsefer cihazları hariç)
  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 2122107767
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 1110
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2300843394
E-Posta : info@enderbilisim.net
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2314 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 24.12.2020

Mesaj Gonder