Giriş Yap

SMS

Vira Kurumsal Hizmetler Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Biz VİRA KURUMSAL HİZMETLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. olarak, kişisel koruyucu donanım ekipmanları ve medikal ürünler tedariği ile hali hazırda ülkemiz sanayisin de faaliyet gösteren başlıca firmalara ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermekteyiz. Distribütörlüğünü üstlendiğimiz, bayiliği bulunan yada kendi üretimimiz olan ekipmanlarımızı sizlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Aşağıda yer alan referans firmalarımız uzun yıllardır hizmet vermekte olduğumuz müşterilerimizdir. ENKA İNŞAAT SAN. A.Ş. ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. EREN ENERJİ ÜRETİM A.Ş. DEMİR EXPORT A.Ş. FERNAS A.Ş. AD. GLOBAL YATIRIM HOLDİNG MAVİ BAYRAK ENERJİ GROUP A.Ş. ECZACIBAŞI TÜKETİM ÜRÜNLER A.Ş. ECZACIBAŞI HOLDİNG KANYON AVM YÖNETİM VE İŞLETİM PAZARLAMA A.Ş. OTOKOÇ OTOMOTİV TİC. A.Ş. GÜRİŞ HOLDİNG A.Ş. PARSAN MAKİNA PARÇALARI A.Ş.

Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende ticareti (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil)

İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

  • Endüstriyel iş giysisi (iş önlükleri, iş elbiseleri, iş tulumları, vb.) imalatı (dikişsiz plastik olanlar ile ateşe dayanıklı ve koruyucu güvenlik kıyafetleri hariç)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Ateşe dayanıklı ve koruyucu güvenlik kıyafetleri ve başlıkları ile diğer güvenlik ürünlerinin imalatı (solunum ekipmanları ve gaz maskeleri hariç)
Telefon : 2125227129
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 248
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1844558609
E-Posta : satis@virakurumsal.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4260 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 09.07.2020

Mesaj Gonder