Giriş Yap

SMS

WESTLEC ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.

Westlec Elektrik, 2008 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nde kurulmuş olup, alçak gerilim elektrik ürünleri imal etmektedir. 200’ün üzerinde çalışanımız ve son teknolojiyle donatılmış üretim tesislerimizle, tecrübemizi müşteri memnuniyeti ekseninde ürünlerimize yansıtmaktayız. Ürettiğimiz ve ihraç ettiğmiz alçak gerilim ürünleri çok geniş bir yelpazeye sahip olmakla birlikte üretim prosedürlerimiz çok sıkıdır. Ürünlerimizin tamamı ISO9001, ISO14001 ve ISO18001 sertifikalarına sahiptir. Ayrıca kalitemizin bir göstergesi olarak ürünlerimizin genelinde SEMKO, TUV, CB ve CE sertifikaları da bulunmaktadır. 2017 yılında Türkiye ve Ortadoğu pazarına girmeye karar veren firmamız, bu hedefi doğrultusunda İstanbul’da bir satış ofisi açmıştır. Ayrıca kurulduğu günden bugüne kadar geçen süre zarfında Çin’in en önemli alçak gerilim üreticilerinin satış ve pazarlama hizmetlerini üstlenen firmamız birlikte çalıştığı partnerleriyle farklı ülkelerden büyük firmaların OEM ihtiyaçlarını karşılamaktadır. İnovatif AR-GE ekibimiz ve güçlü partnerlerimizle dünyanın çeşitli bölgelerinden olan müşterilerimiz Westlec Elektrik’in onlara verdiği güvenle ürünlerini tüketicileri arz etmektedirler.

Sektörler

AYDINLATMA

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda aydınlatma teçhizatı perakende ticareti (lambalar, aydınlatma armatürleri, avize, abajur, ışıklı tabela, portatif elektrik lambaları vb.) (elektrik malzemeleri hariç)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla elektrikli alet, cihaz ve elektrik malzemeleri ile el aletleri perakende ticareti (seyyar satıcılar hariç)
Telefon : 5386041830
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1722
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2097150185
E-Posta : bahadiraksoy@westlec.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1525 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 18.12.2020

Mesaj Gonder