Giriş Yap

SMS

PROMES BİLİŞİM GÜVENLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Ünvanımız : Promes Bilişim Güvenlik San.Tic.Ltd.Şti. Kuruluşumuz : 2018 Sektörümüz : Elektronik ⤚ Bilişim ⤚ Güvenlik Sistemleri Markalarımız :Promes, Unicam Günümüzde güvenli yaşam insanlar için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Firmamız bu çerçevede güvenlik kamerası, ortam izleme ve kayıt sistemleri ile herkesin güvenli bir yaşam için gereksinim duyduğu ürünleri ulusal ve uluslararası standartlarda kaliteli ve ekonomik olarak sağlayarak , çözüm ortakları ile insanımızın ihtiyacını karşılar. Güvenlik sektöründeki her yeniliği ve fikri takip ederek, firma yaşamımıza geçirmeyi, alanında öncülük ederek elde ettiği yeri her zaman en üst seviyelere çıkartmayı hedefliyoruz. Vizyonumuz : Güvenlik Sistemleri sektöründe, Türkiye’nin en değerli güvenlik sistemleri şirketi olmak, hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin ilk tercihi olarak sürekliliği sağlamak, ülkemizde eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak. Misyonumuz : Faaliyette bulunduğumuz güvenlik ve alarm sistemleri sektöründe; bireye ve topluma saygılı, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak bayilerimiz, kurumsal müşterilerimiz ve bireysel müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamak.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

  • Ses ve görüntü oynatıcı ve kaydedicileri, ev tipi video kameralar ve diğer görüntü kayıt veya görüntü çoğaltma cihazlarının imalatı

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 2122218881
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 823
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2149347888
E-Posta : promes@promesguvenlik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1660 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.02.2021

Mesaj Gonder