Giriş Yap

SMS

BEYAZTAŞ FABRİKA MALZEMELERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Beyaztaş Fabrika Malzemeleri 1926 yılında Karaköy Perşembepazarı'nda Mahmudiye caddesindeki mülkiyetlerinde ticari hayatına başlayan şirketimiz ilk yıllarında taşla çalışan un değirmenleri, yağ, çeltik ve fındık kırma fabrikalarına makine ve aksamı, ilerleyen senelerde ise Türk sanayisindeki değişime ayak uydurarak filtre, seramik, tekstil, gıda, dekorasyon sektörlerinde üretim aşamasında kullanılan paslanmaz elek teli, delikli sac ve naylon elek ile polyester baskı bezleri ithali ve satışıyla yurt çapında tanınarak, sağlam bir yer edinmiştir. 1980 yılında şahıs firması olmaktan çıkıp, kurumsallaşarak Anonim Şirket’e dönüşmüştür. Bununla beraber Avrupa’nın sayılı 4 firmasının mümessilliğini alarak daha da güçlenen firmamız yeni sektörlere yönelerek çay bandı, makarna kalıpları ve makineleri ithalatına başlamıştır. 1995 senesi itibariyle yurtdışına komple kompakt değirmenleri ve de un fabrikası makineleri, ayrıca 2000 yılı itibariyle de çay fabrikalarına da çay soldurma sistemleri ihracatına yön veren firmamız 4 nesildir devam eden Ticarette Güven prensibini güderek, Pazar payını hızla genişletmiştir. 2000’li yıllarda genç ve dinamik bir ekiple, istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefleyen firmamız bu sebeple Perpa Ticaret Merkezi’ne taşınarak 18 personeliyle siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi görev bilmektedir.

Sektörler

HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERİ

  • Hayvan üretimini destekleyici olarak sürülerin güdülmesi, başkalarına ait hayvanların beslenmesi, kümeslerin temizlenmesi, kırkma, sağma, barınak sağlama, nalbantlık vb. faaliyetler
  • Hayvan üretimini destekleyici olarak sürü testi, kümes hayvanlarının kısırlaştırılması, yapay dölleme, vb. faaliyetler (kuluçkahanelerdeki faaliyetler dahil)
Telefon : 2219081
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 979
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 1575767569
E-Posta : beyaztasfabrika@ixir.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2061 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.03.2021

Mesaj Gonder