Giriş Yap

COSMO TEKNOLOJİ LOJİSTİK KİMYA VE LABORATUAR MALZEMELERİ

Cosmo Teknoloji Lojistik Kimya ve Laboratuar Malzemeleri şirketimiz 2005 yılında Ramadan Hürriyet tarafından İstanbul’un Sultangazi semtinde bilgisayar ve bilgisayar alt yapısı, bakım ve onarım hizmeti amacı ile kurulmuştur. Kuruluşundan günümüze kadar müşteri ihtiyaçlarına göre ürün portföyünü genişleterek birçok büyük projelere imza atmıştır. Ardından Hızla Büyümesini Sürdüren Cosmo Teknoloji 2015 yılında Kimya ve Laboratuar konusunda Hayber Kimya ile ortaklık kurmuş, Müşterilerinin Elektrik-Elektronik ihtiyaçlarının yanında Kimya ve Laboratuvar Malzemeleri erişimini kaliteli bir şekilde müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Enerjisini kadrosunun genç, dinamik, eğlenceli ve pozitif olmasından alan Cosmo Teknoloji Yurtiçi ve Yurt Dışı eğitimlerle sürekli bilgileri Güncelleyen Yetişmiş Mühendis ve Uzman kadrosu ile Teknolojiyi yakından takip etmekte ve hızla adapte olmaktadır. Cosmo Teknoloji, AKILLI Bina Teknolojileri çatısı altında sektörün ileri gelen iş ortaklarımız ile Anahtar Teslim Zayıf Akım projeleri konusunda çalışmaktadır. Bu kapsamda, İletişim ve Network Çözümleri, Akıllı Bina sistemleri (Yangın Algılama Sistemleri, Acil Anons ve Seslendirme sistemleri, CCTV, Kartlı Geçiş Sistemleri, SMA ve IP TV, PDKS, Interkom Sistemleri, Hırsız alarm ve Çevre güvenlik Sistemleri.) Yapısal Kablolama Çözümleri ve Sektörel çözümler konularında projelendirme, Mühendislik ve kurulum hizmetleri sağlamaktadır.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Ses kayıt ve canlı kayıt faaliyetleri (seslerin, sözlerin ve müziğin ses kayıt stüdyosunun özel teknik ekipmanları kullanılarak kaydedilmesi ile konferans, seminer, konser vb. canlı etkinliklerde yapılan kayıt hizmetleri vb.)

DEMİR DIŞI METALLER

  • Değerli metallerden yapılan teknik ve laboratuvar malzemeleri imalatı (maden eritme kapları, spatulalar, elektrolitik kaplama anotları, vb. dahil)
Telefon : 8505321206
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 4
Dükkan No : 253
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 2337141622
E-Posta : rhurriyet@gmail.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1786 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 23.03.2021

Mesaj Gonder