Giriş Yap

SMS

ESA SİSTEM GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ

HAKKIMIZDA


• Şirketimiz 2011 yılından bu yana tüm Türkiye genelinde güvenlik sistemleri çözümünde satış ve uygulama hizmetlerinde sayısız projenin çözümünde katkı sağlamış, doğrudan veya dolaylı olarak ürün tedarik ve projelendirme konularında uzmanlaşmıştır. • Öncelik hedefimiz kullanıcıların güvenlik sorunlarına nitelikli çözümler sunabilmek, uygun fiyat ve kaliteli hizmeti ilke edinmek olmuştur. Bu sayede kazanmış olduğumuz takdir ve beğeni bizim için en büyük ödüldür. • Yarınların Türkiye ‘sinde gelişen teknolojiyi en etkin biçimde kullanabilmek ve kullanıcıların hizmetine sunmak için donanımlı satış ve teknik ekibimizle çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Şirketimiz;
* DAHUA
* HIKVISION
* UNIVIEW
* TEKNİM YANGIN ve HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ
* PROMES NETWORK SİSTEMLERİ
* TEKNİX KABİNET SİSTEMLERİ
* PROXSEN ACCESS KONTROL SİSTEMLERİ
* WESTA SESLENDİRME SİSTEMLERİ
* TPLINK NETWORK ÜRÜNLERİ

 Markalı Ürünlerinin Dağıtıcılığını Yapmaktadır.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 8502411541
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1148
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2687229951
E-Posta : umiterdogan@outlook.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1471 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 30.09.2021

Mesaj Gonder