Giriş Yap

SMS

GelecekBT Bilgi Teknolojileri

Gelecekbt, Bilgi teknolojilerinde hizmet vermektedir. CLR Networks, ONET , Telkolink , Netkablo gibi markaların türkiye dağıtıcısıdır. GelecekBT- Ethernet Switch, CCTV Güvenlik, Hdmi Ses ve görüntü aktarımı, Endüstriyel Seri haberleşme ve otomasyon çözümleri sunmaktadır. Ayrıca Fiber optik, RF koaksiyel ve yapısal kablolama ürünleri bulunmaktadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kablolu telekomünikasyon faaliyetleri (kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması hariç)
  • Kablosuz telekomünikasyon faaliyetleri (kablosuz ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması ve uydu üzerinden yapılanlar hariç)
Telefon : 02129124349
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 1990
Giriş Katı :
Adres Kodu : 2406739306
E-Posta : bayi@gelecekbt.com
Diğer Dükkanlar
Blok : A
Kat : 5
Dükkan No : 383
Giriş Katı : 5
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
968 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.03.2023

Mesaj Gonder