PERPA Ticaret Merkezi B Blok ihbar ve yangın alarm sistemi ihalesi sonuçlandı.
25 Mayıs 2021 Salı günü gerçekleşen ihaleye, teklif veren ve yeterlilikleri ihale komisyonu tarafından uygun bulunan 6 firma katıldı. 
İhaleye katılan firmalar: Adelsan Enerji (Tyco), Arte Teknoloji (Schrack Seconet), EEC Entegre (Edwards), Intertec Güvenlik Otomasyon Sistemleri (Honeywell), 2KC Mühendislik (Bosch) ve Siemens Sanayi oldu.
İhale komisyonu olarak PERPA B Blok yönetim kurulu, ihaleye katılan firmaların yetkilileri/temsilcileri, ihaleyi izlemek isteyen kat malikleri PERPA B Blok Mithat Yümlü toplantı salonunda bir araya geldi.
Kapalı fiyat teklif zarfları tüm katılımcıların huzurunda tek tek açıldı. Firma isimleri belirtilmeden teklifler ilan edildi.
Teklif veren firmalar 3 tur eksiltme suretiyle yeniden teklif verdi. En uygun teklifte bulunan 3 firma ile ayrı ayrı kapalı ihale usulüne geçildi. Pazarlık usulüyle son teklifler verildi. 
Kapalı ihale turuna kalan 3 firma: Arte Teknoloji (Schrack Seconet), EEC Entegre ((Edwards), Intertec Güvenlik Otomasyon Sistemleri (Honeywell) oldu.
PERPA Ticaret Merkezi B Blok ihbar ve yangın alarm sistemi ihalesini en uygun fiyat teklifini veren Arte Teknoloji Sanayi Ticaret A.Ş. (Schrack Seconet) kazandı. İhaleyi kazanan firma ile ön sözleşme imzalandı. Haziran ayının ilk haftası sözleşme imzalanacak, ihbar ve yangın alarm sistemi kurulumu başlayacak.

Haber videosu için tıklayın:

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-ihbar-ve-yangin-alarm-sistemi-ihalesi-sonuclandi/