LIONS, Dünya LIONS Hizmet Günü kapsamında PERPA’da etkinlik düzenledi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, LIONS MD 118 Yönetim Çevresi Konfederasyon Başkanı İsmet Özer Balta, 118E LIONS Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Birten Bilecik PERPA’da düzenlenen LIONS hizmet gününün açılışına katıldılar.

Ertuğ Atlı ve Atilla Yıldırım'ın "Toprağın Rengi" Resim ve Heykel sergisi LIONS sponsorluğunda 8. Kat Atatürk köşesinde Perpalılarla buluştu.

15 Ekim 2021 Cuma günü LIONS vakıfları tanıtım için PERPA’daydı. Kızılay kan bağışı ve LIONS Göz Vakfı ücretsiz göz taraması etkinlikleri gerçekleşti.

Türk Böbrek Vakfı, Göz Nurunu Koruma Vakfı, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı, Beceri Kazandırma Vakfı, Sağlık, Eğitim, Sosyal Hizmetler Vakfı, Eğitimde Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı stand açarak hizmetlerini tanıttılar.

LIONS, PERPA’da gerçekleştirdikleri hizmet gününe katkılarından dolayı Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, PERPA A Blok Genel Müdürü Serkan Düzenli ve PERPA B Blok Genel Müdürü Vehbi Özgöz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Haber videosunu izlemek için tıklayın: http://www.perpa.tv/2021-yili-lions-hizmet-gunu-perpa-etkinligi/

118E LIONS Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Birten Bilecik'in LIONS'u ve çalışmalarını anlattığı haber videosunu izlemek için tıklayın: http://www.perpa.tv/15-ekim-2021-lions-perpa-organizasyonu/

2018 Yılı LIONS Hizmet Günü PERPA Etkinliği haber videolarını izlemek için tıklayın: 

http://www.perpa.tv/lions-perpa-organizasyonu/

http://www.perpa.tv/5-ekim-2018-cuma-lions-perpa-organizasyonu/  (Op. Dr. Sinan Mengi ile Söyleşi)

2017 Yılı LIONS Hizmet Günü PERPA Etkinliği haber videolarını izlemek için tıklayın: 

http://www.perpa.tv/perpa-lions-organizasyonu/

http://www.perpa.tv/6-ekim-2017-cuma-lions-perpa-organizasyonu/ (Celil Vardar ile Söyleşi)