Haber Videosunu izlemek için TIKLAYIN

MHP "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programları kapsamında PERPA Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti. Program, MHP Şişli İlçe Başkanlığı tarafından organize edildi. Toplantı, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12:00'de PERPA A Blok Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Program, TBMM Başkanvekili, Milletvekilimiz Sayın Celal Adan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Milletvekillerimiz Cemal Çetin, Ahmet Özyürek, Hasan Kalyoncu, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Tellioğlu, Güllü Yener, Nur Tuğba Aktay, Metin Arı, İbrahim Ünal, Musa Küçük, Mustafa Bahadır Çiçek, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Niyazi Paksoy buluşmada yer aldı.

MHP heyetini PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, PERPA A ve B Blok Yönetim ve Denetim Kurulları ve Perpalılar ağırladı.

Toplantıda söz alan Başkan Hacı Demir ve Başkan Hasan Sezgin, TBMM Başkanvekili Sayın Celal Adan, MHP Milletvekilleri ve MHP heyetini PERPA'da görmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Celal Adan, PERPA'ya olan sevgisini dile getirdikten sonra "Adım Adım 2023" programı kapsamında çalışmalarını Perpalılarla paylaştı ve Perpalıların sorularını yanıtladı.

PERPA A ve B Blok Yönetimleri toplantı sonunda Sayın Celal Adan'a hediye takdiminde bulundu. PERPA Kooperatifi Başkanı Hacı Demir ayrıca PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarı ve PERPA'nın tarihini anlatan Perşembe Pazarı kitabını TBMM Başkanvekili Celal Adan'a takdim etti.

Toplantının ardından MHP heyeti, PERPA Yönetimlerinin davetlisi olarak Alazade restoranda ağırlandı.