Haber videosunu izlemek için TIKLAYIN

Gelecek Partisi Genel Başkanı, 62., 63. ve 64. dönem Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, PERPA Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti.
PERPA B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonunda gerçekleşen söyleşide Perpalılarla buluşan Davutoğlu, Gelecek Partisinin projelerini anlattı.
Ziyarette, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci ve Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin yer aldı.
Sayın Davutoğlu ve Partilileri Perpa Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ve Perpalılar ağırladı.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Perpalıların sorularını cevapladı.
PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetimi Davutoğlu’na PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarı ve PERPA’nın tarihini anlatan “Perşembe Pazarı” kitabını hediye etti. PERPA A Blok Yönetimi, Davutoğlu adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunarak bağış sertifikasını Sayın Davutoğlu’na takdim etti. 
Söyleşinin ardından Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, PERPA Yönetimleri ve Gelecek Partililerle birlikte PERPA esnafını dükkanlarında ziyaret etti.