Değerli üyelerimiz,

Zor bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2021 yılında PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi olarak pandemiye ve ekonomik koşullara rağmen hedeflerimizi gerçekleştirdik. Siz sevgili üyelerimizin desteği ile hızlı, özenli ve verimli çalıştık.

Yangın algılama ve ihbar sistem kurulumunu tamamladık, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı denetiminden geçtik ve “Yangına Karşı Tam Uygundur” raporumuzu aldık. Medikal firmalar, sağlık üzerine şirketler, doktor muayenehaneleri, iş güvenliği firmaları da dahil olmak üzere bütün PERPA B Blok firmaları rahatlıkla ruhsat alımı yapabilirler, yasal bir engel kalmamıştır.

2021 yılında PERPA B Blok’u modern ve iş güvenliği yönetmeliğine uygun hale getirmeye devam ettik. 8. kat yan girişimizi yeniledik. 4, 7, 10. katlar araç çıkışlarımızda yenilemeler yaptık, ekonomik ömrünü dolduran bir yürüyen merdivenimizin kurulumunu yaptık, 2 tanesi için sipariş verdik. Şubat 2022’de teslim edilecekler. Binamızı, bahçemizi, ısıtma soğutma sistemimizi ve diğer ekipmanlarımızı, yürüyen merdiven ve asansörlerimizi temiz ve güvenli tutmak için sürekli bakımlarını yaptık ve yaptırdık. Pandeminin yayılımını engellemek için sıklaştırılmış temizlik ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ettik. PERPA B Blok dükkan içleri ücretsiz dezenfekte hizmetimiz devam ediyor. PERPA Ticaret Merkezi’nin tanıtımı için pandemiye rağmen birçok iş birliği ve sosyal faaliyette yer aldık. PERPA’nın devlet kurum ve kuruluşlarımız ile diğer kurumlar ve derneklerle dostluğunu, saygınlığını koruduk, büyüttük.

Florence Nightingale Hastaneler Grubu, Memorial Hastaneler Grubu, Kolan Hastaneler Grubunun ardından Özel Okmeydanı Hastanesi ile de iş birliği yaptık. Hastane hizmetlerinde ve PCR testlerinde Perpalılara özel indirim sağladık.

Yıl içinde yaptığımız bütün çalışmaları şeffaflık politikamız gereği www.perpa.com.tr internet sitemizde paylaşıyoruz. İnternet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan bütün işlerimizin ayrıntılı anlatımlı, fotoğraflı ve videolu paylaşımlarını inceleyebilirsiniz.

2021 yılında vefat eden Perpalıları, kat maliklerimizi, kooperatif üyelerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Kıymetli Perpalılar,

2022 yılının size, ailenize, firmanıza, çalışanlarınıza sağlık, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetim Kurulu adına,

Hacı DEMİR

Yönetim Kurulu Başkanı