İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da yer alan ticaret merkezlerinin başkanlarını İstanbul Planlama Ajansı'nda ağırladı.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR'in de katılım sağladığı toplantıda ticaret merkezlerinin sorunları, istekleri ve önerileri değerlendirildi.

İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize edilen çalışma, İBB Başkan Danışmanı Sayın Mehmet ÇAKILCIOĞLU ve İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan BEY’in koordinasyonunda gerçekleşti.

Sayın Ekrem İMAMOĞLU'na, İBB Başkan Danışmanı Sayın Mehmet ÇAKILCIOĞLU'na, İBB Meclis Üyesi Sayın Nuri Aslan BEY’e organizasyon için teşekkür ederiz.

İstanbul Planlama Ajansı nedir? 

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) 12 Şubat 2020’de ‘adil, yeşil, yaratıcı ve mutlu’ bir İstanbul’un bilimsel koordinasyonla planlanması amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu liderliğinde kuruldu.

İstanbul Planlama Ajansı’nın amacı; küresel sistem içerisinde İstanbul’un rolünü, vizyonunu, gideceği yönü belirlemek ve İstanbul’un gerçek sorunlarına bilimsel, akılcı ve kalıcı çözümler üretmektir.

Ayrıntılar için TIKLAYINIZ