Haberin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı, Türkiye Dışişleri Eski Bakanı, Türkiye Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı, Türkiye Eski Başbakan Yardımcısı Sayın Ali BABACAN PERPA Ticaret Merkezi'ni Ziyaret Etti.

PERPA B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonunda gerçekleşen söyleşide Perpalılarla buluşan BABACAN, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin projelerini anlattı.

Ziyarette, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan EROL ve İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Perpalı İş Adamı Önder KAYABAŞ yer aldı.
Sayın BABACAN ve Partilileri, Perpa Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Demir, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ve Perpalılar ağırladı.

Konuşmaların ardından Ali BABACAN, Perpalıların sorularını cevapladı.
PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetimi BABACAN’a PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarı ve PERPA’nın tarihini anlatan “Perşembe Pazarı” kitabını hediye etti. PERPA A Blok Yönetimi BABACAN’a Mustafa Kemal Atatürk portreli plaket takdim etti.

Söyleşinin ardından Ali BABACAN, PERPA Yönetimleri, Demokrasi ve Atılım Partisi yetkilileri PERPA esnafını dükkanlarında ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) hakkında ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Ali BABACAN Kimdir?

58. ve 59. Hükümetlerde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulundu.58. Hükümet'te Dışişleri Bakanı olarak görev yaptı. 2009 yılında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı oldu. 28 Ağustos 2015’e kadar Başbakan Yardımcılığı görevine devam eden Babacan, aynı zamanda 22.,23.,24. ve 26. Dönemlerde TBMM’de Ankara milletvekilliği görevinde bulundu. 2020 yılında Demokrasi ve Atılım Partisi, Ali BABACAN liderliğinde kuruldu.