Yoğun kar yağışı nedeniyle PERPA Ticaret Merkezi'ni kardan temizleme çalışmaları 10 Mart 2022 Perşembe saat 05:00'de hızla başladı. Çok yoğun bir yağış ve hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi nedeniyle buzlanma tehlikesi olacağı bilgisi ulaşır ulaşmaz konuyla ilgili PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu acil durum toplantısı düzenlendi. Hızla önlem alabilmek için hazırlıklar başladı.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi teknik ve temizlik ekipleri, yönetim tarafından kiralanan iş makinaları ile Perpa Ticaret Merkezi'nin çevresindeki yolları, açık otoparkları, yükleme boşaltma alanlarını, yaya girişlerini, araç rampalarını kardan temizledi. Buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıldı. Temizlik ve tuzlama çalışmaları düzenli olarak devam ediyor.

Ayrıca PERPA A ve B Blok Yönetimleri ekipleri PERPA kapalı otoparkına giriş yapan araçların üzerlerini kardan temizliyor. Araçlar temizlendikten sonra kapalı otoparka alınıyor. Bu işlemin yapılma nedeni araçların üzerindeki kar gün içinde eriyor ve zeminden alt katlara sızıyor, dükkanlara zarar veriyor. Lütfen PERPA kapalı otoparkına giriş yapmadan önce arabanızın üstündeki karları temizleyiniz. 

Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı aracılığıyla, PERPA ve çevresi yaya/araç yollarında tuzlama yapmak için 15 ton ilave tuz temin edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Şişli Belediyesi’ne teşekkür ederiz.   

Ocak 2022'de gerçekleştirilen kar temizleme çalışmalarımızı incelemek için TIKLAYINIZ