Haber videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR, Başkan Yardımcısı Osman ARMAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun AĞIRBAŞ ve Abdullah İPEKLİ davetli olarak Hardware Eurasia Hırdavat Fuarının açılışına katıldılar. Sektörün önde gelen üretici firmalarını standlarında ziyaret ettiler.

Hırdavat sektörünün PERPA Yapı Kooperatifinin ana sektörü olması nedeniyle fuara gidildi. Köklü ve ihracatçı firmalar ALTER, KALE, KANCA, ÇETİN Cıvata, AL Nalburiye, BAYMAX, STAYER, ELTOS, CETA FORM, FOREMAN ziyaret edildi. 

HISİAD Başkanı Çetin TECDELİOĞLU: "Geçtiğimiz yıl ülkemizde 10,6 milyar dolarlık ihracat rakamına imza atan hırdavat sektörü, 2020’ye göre %34’lük bir artışla başarısını ortaya koydu. Almanya, Irak ve Amerika Birleşik Devletleri hırdavat sektöründe en çok ihracat yapılan ülkeler olarak başı çekti. Sektörün toplam ihracatının %48’i İstanbul’dan gerçekleşti. Bu önemli ihracat verilerinden alınan güçle Reed Tüyap Fuarcılık, HISİAD iş birliğiyle sektöre yakışan bir fuar düzenledik" dedi. 

HARDWARE EURASIA fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

HISİAD (Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği) ile ilgili ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ