Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Demir, Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap, Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer'e Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

PERPA Yapı Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi

Şehitlerimiz

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit oldu. Bölgede terör örgütlerince yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Gökhan Demir ve Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer şehit oldu.

Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın (27) acı haberi, Sivas'taki baba ocağına ulaştı. Yıldırım'ın şehadet haberi, memleketi Sivas merkeze bağlı Gaziköy'de oturan baba Cemal ve anne Hatice çifti ile eşi Duriye Yıldırım'a verildi. Acı haberle birlikte şehit evine Türk bayrağı asılırken, yakınları ve köy halkıda taziyeye koştu. Şehit Yıldırım'ın, Ramazan Bayramı'nda Duriye Yıldırım ile nikah kıydığı, Kurban Bayramı'ndan sonra da düğün hazırlıkları yaptıkları öğrenildi.

Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi ulaştı. Şehit Çap'ın (26), Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililerce acı haber verildi. Şehidin aile bireylerini askeri yetkililer ile yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Piyade Uzman Çavuş Gökhan Demir, için memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde tören düzenlendi. Şehidin cenazesi, kılınan namazın ardından ilçeye bağlı İnkur Mahallesi'nde toprağa verildi. Ailenin 5 çocuğundan biri olan şehit Demir'in Eylül (7) ve Doruk (5) adında iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer’in (25) al bayrağa sarılı naaşı Türk Hava Kuvvetlerine ait Askeri Uçakla Adıyaman Havalimanına getirildi. Nebide ve Mehmet Özer çiftinin 3 çocuğundan biri olan ve 3 yıldır görevli Piyade Komando Sözleşmeli Er Fuat Özer'in cenazesi Gölbaşı ilçesi Günaydın Camiinde yapıldı ve şehidimiz Balkar Beldesi Mezarlığında toprağa verildi.