Haberin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği Genel Başkanı Mustafa HARPUTLUOĞLU ve İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Süleyman KARADAĞ, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR’i ziyaret etti.

Başkan Hacı DEMİR, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği’ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan HARPUTLUOĞLU, Başkan Hacı DEMİR’e teşekkür ederek dernek hakkında bilgi verdi: “Derneğimiz 1936 yılında Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tavsiyesi ile kuruldu. Alanındaki ilk dernektir. Etkinliklerimizin elbette en önemlisi derneğin 1. kuruluş yıl dönümünde yapılan balodur. Baloda Atatürk, Yüksek Ticaretlilere hitaben bir konuşma yapmıştır. Derneğimizin o günden bugüne sektörümüze büyük katkıları olmuştur. Genç mezunlarımızı da aramıza katılmaya, derneğimize üye olmaya davet ediyoruz”.

Başkan HARPUTLUOĞLU, Başkan Hacı DEMİR’e derneğe ilgisi ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Hacı DEMİR, PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarı ve PERPA'nın tarihini anlatan "Perşembe Pazarı" kitabını konuklara takdim etti.

Dernek hakkında daha çok bilgi için TIKLAYINIZ