Açılış haber videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

Pars Teknoloji, Erat Kablo ve Arena Otomasyon iş birliği ile PERPA Ticaret Merkezi B Blok 5. Kat 194 numarada şube açtı.

Açılışa katılan PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR yerli ve milli firmaların gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “PERPA’ya ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Erat Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ERKAN, Pars Teknoloji Kurucu Ortağı Erol HANÇER, Arena Otomasyon ve IOT Grup Müdürü Abdullah DOĞANAY kurdele kesme töreninde yer aldılar.

Entegre kontrol sistemleri ve telekomünikasyon alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuş olan PARS Teknolojileri, telekomünikasyon, yazılım, akıllı bina uygulamaları, taahhüt, otomasyon alanlarında faaliyet gösteriyor. Özellikle zayıf akım teknolojileri konusundaki bilgi birikimini yeni nesil teknolojilerle birleştirerek müşterilerine en doğru ve en uygun çözümleri sunmayı hedef ediniyor.

http://www.parstekno.com/

Fiber optik kablo aksesuarları, data kablo aksesuarları alanında yerli ve milli bir marka olan Erat Kablo 20’nin üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

https://www.eratkablo.com/

Türkiye’nin en büyük bilgisayar firmalarından Arena, yüzden fazla dünya markasının dağıtıcılığını bünyesinde bulunduruyor. Firmanın Türkiye’de 66 bin bayisi bulunuyor.

https://www.arena.com.tr/