Şişli Kaymakamlığı önderliğinde PERPA Temsilciler Üst Kurulu iş birliğinde, dün (6 Şubat 2023 Pazartesi) gece yola çıkan 2 adet tırımız Antakya bölgesine doğru ilerlemeye devam ediyor. Tırlarımız saat 17:30 itibari ile Adana'yı geçtiler.

Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, dün olduğu gibi bugün de PERPA'yı ziyaret ederek yardım organizasyonunu teftiş etti.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, Perpa yönetimleri personeli ile birlikte dikkat ve özenle yardım organizasyonunu gerçekleştirmeye devam ediyor.

8. kat Atatürk köşesinde, bu akşam (7 Şubat 2023 Salı) yola çıkacak yardımlar hızla birikiyor. Ticaret Merkezi olduğumuz için yeni malzeme gönderimi yapıyoruz. 2. el ürün almıyoruz.

İhtiyaç listesi: Eldiven, Mont, Bot, Bere, Çocuklar için mont ve kışlık giysi, Tüplü katalitik soba, Tüp, Yatak, Battaniye, Powerbank, Gıda kolisi (konserve), Çocuk bezi, Çocuk maması, Kadın pedi, Temizlik hijyen malzemesi. 

İhtiyaç listesinde bulunan çocuklar için mont, kışlık giysi, bere,eldiven, atkı daha az gelen yardımlar arasında. Yeni, kullanılmamış çocuk ürün yardımlarınızı bekleriz.

Perpalıların duyarlılığına teşekkür ederiz.

8. kat Atatürk köşesinde biriken yardımlar, yeni gelen yardımlara yer açabilmek için, 2. kata indirilmeye başlandı. Yardımlarımızın 2. kattan tır yüklemesi başladı.

Perpa yönetimleri personeli ve Perpalılar birlikte yardımları kolilere ayırarak düzenlemeleri yapıyorlar. Deprem yardım merkezlerinde kolay kullanıma hazır hale getiriyorlar.