Ülke olarak çok acı bir dönemden geçiyoruz. Bizi ayakta tutan birbirimize sahip çıkabilme gücümüz, birbirimize bağlılığımız. Büyük Kahramanmaraş Depreminin 4. gününde Perpalılar deprem bölgesindeki canlarımız için yardım yapmaya devam ediyor.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR ve yönetim kurulu, 8. kat Atatürk köşesinde yardım toplama çalışmasını teftiş ettiler.

PERPA Kaymakamlığı önderliğinde PERPA Temsilciler Üst Kurulu'nun çağrısı ile Perpalılar 3 tırlık yeni, kullanılmamış deprem ihtiyaç malzemesi topladılar. Perşembe günü 4. tırı doldurmak için çalışma devam etti.

Perpalı çocuklar da deprem yardım organizasyonumuza resimleriyle, harçlıklarıyla destek verdiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.

Pazartesi ve Salı günleri gönderdiğimiz 3 tır Hatay'a ulaştı, yardımlar tırlardan indirilip ihtiyaç sahiplerine dağıtım için yetkililer tarafından alındı.

Çarşamba gününden itibaren toplanan yardımlar 10 Şubat Cuma gecesi tır ile deprem bölgesine gönderilecek. Malzemeler hazırlanıp tırlara yüklenecekleri 2. kata taşındı.

Cuma günü de yardım toplama çalışmamız devam edecek. Yardımlarınızı 10 Şubat Cuma günü de 8. kat Atatürk köşesine getirebilirsiniz.

Şişli Kaymakamlığı tarafından 9 Şubat Perşembe günü yayınlanan öncelikli ihtiyaç listesi: