Büyük Kahramanmaraş Depreminin ardından depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek amacıyla Şişli Kaymakamlığı önderliğinde PERPA Temsilciler Üst Kurulu deprem yardım organizasyonu başlattı.

6-7 Şubatta Perpalıların yardımlarından oluşan 3 tır Hatay'a ulaştı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yetkililer tarafından boşaltıldı. Deprem yardım depolarına yerleştirildi.

Perpalılar Çarşamba ve Perşembe günleri Şişli Kaymakamlığı'nın yayınladığı deprem ihtiyaç listesine göre yardım yapmaya devam ettiler. Kısa sürede 1 tırlık malzeme daha topladık. Perşembe gecesi yollamayı planladığımız yardımları planladığımız gibi yollayamadık. İstanbul'da tır bulamadık. Bütün tırlar deprem bölgelerine doğru yoldaydı ya da geri dönüyordu.

Bu noktada TÜMKONTEYNER Lojistikçiler Derneği devreye girdi. Yardım malzemelerimize yol sponsoru oldular. Böylece 10 Şubat Cuma günü deprem yardımlarımızı tırımıza hızla yükledik. Ve tırımız Hatay'a doğru yola çıktı.

TÜMKONTEYNER Lojistikçiler Derneği Başkanı İsmet ATALAY'a, Başkan Yardımcısı İsmail ÇAKAN'a, İTO 24 No'lu Taşıma Lojistik Komitesi Meclis Üyesi Burhan ÇAKAN'a destekleri için çok teşekkür ediyoruz.