İki yıl süren pandemi sürecinin ardından küresel olarak bozulan ekonomi, pandemi henüz sona ermemişken yaşadığımız üzücü olaylar ve Şubat 2023'te Büyük Kahramanmaraş Depremi...

Sevgili Perpalılar,

Yaşadığımız bu zor dönemde Perpamızın hijyenini, güvenliğini sağlamak, binamızı modern ve güçlü tutmak için büyük bir özenle çalışıyoruz.

PERPA Ticaret Merkezi gibi büyük bir binanın ihtiyaçlarını günümüz ekonomisinde karşılayabilmek için gelir gider aidat artışı çalışmasını dikkatle gerçekleştirdik.

Hem üyelerimiz hem de PERPA'nın bakım ihtiyaçları düşünülerek olabilecek en düşük gelir gider bütçesi genel kurulumuzda görüşülerek kabul edildi.

Genel gider katılım payı aidatı olarak 1 m2 yer için aylık 26,50 TL ödenmesi kararı PERPA B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği 2022 Yılı Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.

Genel Kurulumuzun sonuç mektubu, 2023 yılı tahmini bütçesi ve diğer ayrıntılar, aşağıda bu yazının ekinde PDF olarak incelemelerinize sunulmuştur.

Destekleriniz, teveccühleriniz için teşekkür eder, yeni dönemin Perpamıza hayırlı olmasını dilerim.

Büyük Kahramanmaraş Depreminde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

Hacı DEMİR

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı