Haber videosunu INSTAGRAM SAYFAMIZDA İZLE FACEBOOK SAYFAMIZDA İZLE TWITTER SAYFAMIZDA İZLE

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği İstanbul Şubesi PERPA Kermesi 12-15 Aralık 2023 tarihleri arasında PERPA Ticaret Merkezi 8. Kat Atatürk Köşesinde gerçekleşiyor. Kermes gelirleri, İstanbul’da meslek liselerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak veriliyor.

 

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği tanıtım filmini izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Mürsel CÖMERT, kermesi gezdi. İstanbul merkezi PERPA Ticaret Merkezi B Blok'ta bulunan Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği'ne destek verdi. 

Yazar Nagihan Borlu TÜZÜN de Göç isimli kitabını kermeste imzalıyor.

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği, teknik ve mesleki eğitim liselerinde okuyan öğrencilere burs vermek amacıyla 2005 yılında kuruldu. Emekli öğretmenler el emeği göz nuru ürünlerini kermes ve sergilerde satarak gelir elde ediyor. Gezi vb. organizasyonlar düzenliyor. Bu gelirleri de ailelerine ve topluma yararlı bir birey olarak yetişmelerini sağlamak için maddi durumları yetersiz başarılı öğrencilere karşılıksız burs olarak veriyorlar.

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği, fitre, zekat, yeni ve giyilir durumda kullanılmış kıyafet bağışlarını da kabul ediliyor.

IBAN: 66 0001 0019 6934 2720 6050 20  Ziraat Bankası 1969-PERPA İstanbul Şubesi

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği İstanbul Şubesi Adres: PERPA Ticaret Merkezi B Blok 13. Kat No: 2406 Şişli İstanbul

Telefon: 05425923454